Στην εκπνοή λοιπόν μιας ακόμα δύσκολης χρονιάς, φορτισμένης με αγωνίες και αμφιβολίες, που δοκίμασε σκληρά τις αντοχές όλων μας, περιμένουμε τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σαν μέρες χαράς και προάγγελο νέων στόχων και αλλαγών στη ζωή μας.
Αυτές τις μέρες, σε πείσμα των αντίξοων καιρών και των δυσκολιών που βιώνουμε όλοι μας, ας ανοίξουμε την αγκαλιά μας στο συνάνθρωπο, στο φίλο, στο γείτονα στο συνδημότη και ας προσφέρουμε την αγάπη και την ανθρωπιά μας!
Στέλνω λοιπόν μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας, ζωής σε όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες του Δήμου Μακρακώμης, με την ευχή η Νέα Χρονιά να σηματοδοτήσει για όλους μας, την αφετηρία, σε ρυθμούς δημιουργίας και δράσης με υγεία και δύναμη, και την επιστροφή στον αγώνα της ζωής, της δικής μας ζωής.
Σας προσκαλώ να γιορτάσουμε τις Άγιες μέρες όλοι μαζί, με φλόγα αγάπης στην καρδιά, να τηρήσουμε με τους αγαπημένους μας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας και με Ενσυναίσθηση και Πράξεις Αλληλεγγύης να χτίσουμε μια κοινωνία καλύτερη.

Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο !
Καλά Χριστούγεννα και ας είναι Ευτυχισμένο το 2023!

Ο Δήμαρχος 

Γεώργιος Χαντζής