Με επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε το Goulinas Volcano Enduro που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 28-30 Απριλίου στη Σπερχειάδα και το όρος Γουλινά στο Δήμο Μακρακώμης.

Για τρεις ημέρες η πόλη της Σπερχειάδας αλλά και ολόκληρος ο Γουλινάς πλημμύρησε από εκατοντάδες κόσμο και ποδήλατα σε μια μεγάλη γιορτή, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος Enduro Greek Series 2023.

Όσον αφορά τις συμμετοχές έσπασαν κάθε προηγούμενο και φυσικά συμπληρώθηκε ο μέγιστος αριθμός που είχαν θέσει οι διοργανωτές.

Οι 3ήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος Goulinas Adventure και ο  Δήμος Μακρακώμης, άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων, τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους συνοδούς αλλά και θεατές που βρέθηκαν στην περιοχή της Σπερχειάδας, απολαμβάνοντας την φιλοξενία και την άμεση εξυπηρέτηση , από τους εθελοντές που κατέβαλαν το μέγιστο, για την ομαλή έκβαση τη διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά,  το μεγάλο χορηγό Hotel Omilaia, τους χορηγούς Σπανός Δ και ΣΙΑ ΟΕ, Kastanis Extreme Shop-KXS, Vasilis Café, Softechnika, Κανέλλος Ελαιοχρωματισμοί, Extra Products, Ohlins, ΚΥΜΑ SurfLife, Ταβέρνα-Ψησταριά Κ. Μανίτας, Ευρωαναπτυξιακή, Μάρμαρα-Μνημεία Κατσαντώνης, Attica Drinks, Κάβα Ποταμιάς, Κάβα Λάγιος, EZA, Kopanis Logistics, Βιομηχανία Γάλακτος Λαμίας, Coffee Tree, Pepsi, Clean Home Πατακιάς, Φούρνο Καραμέρη, Αφοί Μαλισσόβα, Ξενοδοχείο Γόργιανη, Ξενώνας Λείριο, καθώς και τα κρεοπωλεία Αρβανίτης, Μανίτας, Κουμπούρης, Καραγιάννης, Αντωνίου.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας Star Κεντρικής Ελλάδας, Lamia Polis, Lamianow αλλά και τους συλλόγους ΕΠΟΣ Μακρακώμης, ΛΕΜΣ, Σύλλογο Απανταχού Κλωνιωτών “Ο Άγιος Παντελεήμων” και την Κοινότητα Φτέρης.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την προσφορά του γιατρού κου. Αλέξανδρου Ντζούνα, της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας και φυσικά όλων των εθελοντών που συνετέλεσαν στην περάτωση της διοργάνωσης.

Κλείνοντας συγχαίρουμε τον νεοσύστατο και υπέρ δραστήριο Σύλλογο «Goulinas Adventure, για την άριστη συνεργασία και ευχόμαστε να συνεχίσει δυναμικά, πάντοτε με την αμέριστη στήριξη του Δήμου.

 

Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης

Λαμπρινή – Λυδία Ρήγα