«Σάββατο στον τόπο μας»
📌ΨωνίΖΩ, ΣτηρίΖΩ, ΔιασκεδάΖΩ στη Σπερχειάδα
H δράση «Σάββατο στον τόπο μας» έρχεται φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά να υπενθυμίσει σε όλους μας ότι οι επιχειρήσεις, οι παραγωγοί και οι καταναλωτές στην πόλη μας δεν είναι απλά αριθμοί. Είναι οι γείτονες, οι φίλοι, οι συγγενείς και τα παιδιά μας.
👉Σκοπός της δράσης είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και την τόνωση της αγοράς, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Όλοι μαζί, επιχειρήσεις, παραγωγοί και
καταναλωτές δημιουργούμε έναν «εσωτερικό» κύκλο συναλλαγών προς όφελος όλων μας. Αναζητήστε στην αγορά της Σπερχειάδας τις προσφορές της ημέρας, τις συνδυαστικές εκπτώσεις και τα τοπικά προϊόντα.
Με αφορμή το Σάββατο του Νοέμβρη, μαθαίνουμε να διαβάζουμε τις ετικέτες, να επιλέγουμε τοπικά προϊόντα και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας που αλυσιδωτά θα επηρεάσει με θετικό πρόσημο εμάς και τις οικογένειές μας.
👉Εμείς οι ίδιοι, μέσα από τις επιλογές μας μπορούμε να βοηθήσουμε καθοριστικά τον τόπο μας.
👉Στηρίζουμε την τοπική επιχειρηματικότητα. Στηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα της Σπερχειάδας.
Γιατί τα χρήματα που αφήνουμε εδώ,
επιστρέφουν πάλι εδώ. Στον τόπο μας. Σε εμάς.
📌Μοναδικές εκπτώσεις & Street Party!
📍Στα πλαίσια της δράσης «Σάββατο στον τόπο μας» ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης και τη στήριξη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας διοργανώνει μια μοναδική ημέρα γεμάτη μουσική, χορό, κέφι, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις!
Ο δρόμος της κεντρικής μας αγοράς παίρνει «φωτιά», γεμίζει χρώματα και μουσικοχορευτικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους και όλοι μαζί διασκεδάζουμε σε μια μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής μας.
📌Στις 25/11 όλη η Σπερχειάδα ενώνεται σε ένα μεγάλο Street Party, γιορτάζοντας το «Σάββατο στον Τόπο μας 2023» όπως μόνο αυτή ξέρει!
Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά!
399726665 740261428146917 1617003122383151160 N