ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ 6 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «DANIEL»

Μετά την εκδήλωση των πλημμυρικών φαινομένων από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε το Δήμο μας , ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι:
Από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέχρι Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, των πληγέντων δημοτών προκειμένου να καταγραφούν άμεσα οι προσκληθείσες ζημιές σε κτίρια, υποδομές και σε οικοσκευές, των κοινοτήτων του Δήμου Μακρακώμης.
Οι πληγέντες αγρότες, για αποζημιώσεις που αφορούν στην καταστροφή του φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, θα απευθύνονται στoν Ανταποκριτή του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.), τηλ. 2236350227
Οι πληγείσες επιχειρήσεις θα υποβάλουν αίτηση στην Π. Ε. Φθιώτιδας, μέχρι και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00, στον ισόγειο όροφο του κτηρίου της Π. Ε. Φθιώτιδας (Υψηλάντη 1, Λαμία), στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Φθιώτιδας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ