Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου η 2η Ανθοκομική Έκθεση Σπερχειάδας το τριήμερο 14-15-16 Μαΐου του 2022 που διοργανώθηκε από τον Δήμο Μακρακώμης και τον Εμπορικό Βιοτεχνικό Σύλλογο Σπερχειάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Χαντζής, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης κ. Σταϊκούρας Χρήστος, οι Βουλευτές κ. Κοτρωνιάς Γεώργιος και Χειμάρας Θέμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φθιώτιδας κ. Καρακάντζας Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σπερχειάδας κ. Τζιβελέκας Νίκος και Εκπρόσωποι των Αρχών, της Περιφέρειας,  του Δήμου Μακρακώμης και των Τοπικών Συλλόγων.

Ομιλητές στα επίσημα εγκαίνια της Εκδήλωσης ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος  Γεώργιος Χαντζής και εκ μέρους του Εμπορικού Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Σπανός και η Αντιπρόεδρος κα. Ελένη Χαντζή.

Ενεργή συμμετοχή στην εκδήλωση είχαν η Κοινότητα Σπερχειάδας, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Σπερχειάδας, ο  Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Σπερχειάδας, το Γυμνάσιο Σπερχειάδας, ο Λαογραφικός χορευτικός όμιλος Σπερχειάδας, η Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, η κα. Ντέπυ Πάγκα ερευνήτρια της I.T.C. (κέντρο καινοτόμων τεχνολογιών) εταίρου του OPERADUM project και OAL greece (open air laboratory) Σπερχειού, η κα. Αναστασία Παπανδρέου φοιτήτρια γεωπονίας και φυτικής παραγωγής και η κα. Μαρία Πολυμέρου τεχνολόγος τροφίμων.

Ευχόμαστε του χρόνου η πόλη μας να ξαναγεμίσει με τα όμορφα χρώματα των λουλουδιών!

Γραφείο Δημάρχου